Shtëpi Bots Shkarko Download Telegram Group and DataBase Ndihmë

Rreth

Grupi i Telegramit dhe Baza e të Dhënave të Kanaleve

Ne ofrojmë një shërbim që i ndihmon njerëzit të gjejnë grupin ose kanalin e përshtatshëm në aplikacionin e telegramit për t'u bashkuar. nëse jeni administrator i grupit ose kanalit të telegramit, regjistroni grupin ose kanalin tuaj në aplikacionin tonë, gjë që mund të ndihmojë grupin dhe kanalin tuaj të rritet.

About Telegram Group and Channel
Karakteristikat tona
  • Ne synojmë të ofrojmë funksionin e thjeshtë të kërkimit të grupeve dhe kanaleve Telegram për të gjithë përdoruesit.

  • Aplikacioni ynë është i lehtë për t'u përdorur. Kërkoni dhe klikoni butonin 'bashkohu', do të merrni atë që ju nevojitet menjëherë.

  • Mijëra grupe ose kanale në bazën tonë të të dhënave.

  • Statistikat krijohen për të treguar numrat dhe ndryshimet e anëtarëve dhe abonentëve të grupeve dhe kanaleve Telegram.

  • Për administratorët e grupit, Bots janë gati të kërkojnë për të lejuar grupin tuaj me funksione të specializuara.

  • Shkarkoni aplikacionin tonë, bashkohuni në grupe dhe shijoni bisedat falas në telegram!