Shtëpi Bots Shkarko Download Telegram Group and DataBase Ndihmë


Grup për Telegram v1.082 Shënime të përditësimit


Grupi për Telegram është një mjet kërkimi i grupit Telegram që mbështet gjuhë të shumta globalisht, duke përfshirë grupet e Telegramit, kanalet, ngjitësit, botet dhe kërkimin e artikujve. Faleminderit per mbeshtetjen tuaj. Versioni i përditësuar v1.082 është tani i disponueshëm dhe përmbajtja e përditësuar është si më poshtë.

1) Përdoruesit tani mund të shtojnë ngjitëse Telegram me përshkrime në aplikacionin tonë. Përshkrimet e ngjitësve të telegramit mund të ndihmojnë përdoruesit e tjerë të gjejnë ngjitëse të përshtatshme dhe t'u mundësojnë më shumë njerëzve të përdorin ngjitësit tuaj.

2) Rregulloi gabimin e mosmundësisë për të vazhduar regjistrimin e grupeve të Telegram pa foto.

Faleminderit per mbeshtetjen tuaj. Ju lutemi inkurajoni miqtë tuaj që të përdorin Telegram së bashku.


Lini një koment

Nuk u gjet asnjë koment.
Bëhuni njerëzit e parë që komentojnë këtë grup ose kanal