Shtëpi Bots Shkarko Download Telegram Group and DataBase Ndihmë


USDT mund të transferohet përmes bisedave në Telegram


Përdoruesi mund të blejë dhe shesë kriptovaluta në telegram bot @Wallet.

Stabilcoin më i madh në botë sipas kapitalizimit të tregut mund të dërgohet dhe merret midis përdoruesve të telegramit në bisedat në aplikacion.

USDT është shtuar në robotin @wallet në Telegram, duke zgjeruar aftësinë e aplikacionit të mesazheve për të blerë dhe shitur kriptomonedha, sipas një njoftimi me email të ndarë me CoinDesk të mërkurën.

Telegram, aplikacioni i njohur i mesazheve, ka njoftuar shtimin e stablecoin të Tether në platformën e tij. Kjo lëvizje do t'u mundësojë përdoruesve të Telegram të ndërveprojnë me stablecoin-in e tregut prej 78 miliardë dollarësh, USDT-TRON, në aplikacion.

Integrimi i pagesave me kripto në aplikacionet e mesazheve si Telegram – i cili teorikisht do ta bënte dërgimin e kriptomonedhës po aq të lehtë sa dërgimi i një teksti ose fotografie – duhet të jetë një zhvillim shumë pozitiv për adoptimin e zakonshëm.
Prillin e kaluar, bitcoin (BTC) dhe toncoin (TON) u shtuan në tregun e @wallet, ky i fundit mund të dërgohet edhe në chat.

Monedhat e qëndrueshme si USDT ofrojnë shumë nga të njëjtat përfitime si kriptovalutat e tjera, por pa paqëndrueshmërinë e çmimeve që shpesh dëmton bitcoin dhe eter. Si të tilla, ato janë një komponent i rëndësishëm për përdoruesit që dëshirojnë të mbajnë fondet e tyre në ekosistemin e kriptove, por nuk duan të rrezikojnë ndonjë luhatje të mprehtë në vlerë.

Prandaj, shtimi i USDT mund të provojë një zhvillim të rëndësishëm të shërbimit të koduar të Telegram.

Udhëtimi në kriptomonedhë i aplikacionit të mesazheve daton që nga zhvillimi i projektit të tij të rrjetit të hapur të rrjetit (TON) të blockchain disa vite më parë. Sidoqoftë, zhvillimi u braktis në vitin 2020 për shkak të mosmarrëveshjeve ligjore me Komisionin Amerikan të Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim (SEC).

Megjithatë, TON mbahet gjallë nga anëtarët e komunitetit të tij, duke e quajtur veten Fondacioni TON, të cilët vazhdojnë të avancojnë projektin.

Pavarësisht se nuk është i përfshirë drejtpërdrejt me TON, Telegram mbetet i interesuar për rrjetin, për shembull duke ndërtuar një platformë ankandi të bazuar në blockchain, Fragment, në krye të saj në fund të vitit të kaluar.

Telegram ka deri në 500 milionë përdorues aktivë dhe kjo veçori e shtuar së fundi mund të prezantojë shumë përdorues tradicionalë me kriptomonedhën stablecoin. Për më tepër, Telegram ka qenë shtëpia e shumë projekteve dhe komuniteteve të bazuara në ueb3 për shkak të mbështetjes së hershme për industrinë ndërsa kompania ishte ende duke punuar për problemin.


Lini një koment

Nuk u gjet asnjë koment.
Bëhuni njerëzit e parë që komentojnë këtë grup ose kanal