Shtëpi Bots Shkarko Download Telegram Group and DataBase Ndihmë


Shënim i përditësimit të grupit për Telegram v1.080


Group for Telegram është një mjet kërkimi i grupit Telegram që mbështet shumë gjuhë në mbarë botën. Faleminderit per mbeshtetjen tuaj. Tani është lëshuar një version i përditësuar v1.080. Përmbajtja e përditësuar është si më poshtë.1) Përmirësoni funksionet e kërkimit të grupeve, kanaleve, afisheve dhe robotëve Telegram. Fjala kyçe e kërkimit është rritur nga maksimumi 1 në 3 fjalë kyçe të kombinuara, duke e bërë më të lehtë për përdoruesit të gjejnë grupin ose kanalin e dëshiruar të Telegramit.Sidoqoftë, funksioni i kërkimit është i kufizuar në gjuhën aktuale. Nëse nuk mund të gjeni një grup Telegram pas kërkimit, mund të kaloni në një gjuhë tjetër për të kërkuar.2) Ngjitëset, botet dhe artikujt mbështesin funksionin e renditjes.Versionet e mëparshme nuk mbështesnin renditjen e ngjitësve, boteve ose artikujve të Telegramit dhe funksioni aktual i renditjes mund të zbatohet gjithashtu për këta artikuj.3) Metoda e re e renditjes - përdoruesit mund të renditin sipas pëlqimeve.Përdoruesit tani mund të renditin grupet e Telegramit, ngjitësit, botet ose artikujt bazuar në numrin e pëlqimeve.4) Përmirësoni ndërfaqen e përdoruesit të faqes kur nuk gjenden rezultate.Përmbajtja e faqes së rezultateve që nuk u gjet mbështet gjuhë të ndryshme dhe do të shfaqë gjithashtu fjalë kyçe aktuale të grupit Telegram që keni kërkuar.


Lini një koment

Nuk u gjet asnjë koment.
Bëhuni njerëzit e parë që komentojnë këtë grup ose kanal