Shtëpi Bots Shkarko Download Telegram Group and DataBase Ndihmë


Telegram lëshoi përditësimin e fundit në fund të vitit 2022. Hyrje në gjashtë përditësimet kryesore të këtij versioni


Telegram është një nga aplikacionet më të mira të mesazheve që mund të shkarkoni. Ai ofron një mori karakteristikash dhe renditet lehtësisht në 5-shen tonë më të mirë. Ai lëshon përditësime të shpeshta dhe të dobishme për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Pikërisht kur menduat se mund të uleni dhe të filloni t'u dërgoni urime për Vitin e Ri miqve dhe familjes, Telegram ka njoftuar përditësimin e tij të fundit për vitin 2022.

Gjashtë përditësime kryesore në këtë version

1) Turbullo tekstin dhe skedarët e medias në bisedë

Ndoshta një nga veçoritë kryesore të versionit të ri është një efekt i ri që lejon përdoruesit të turbullojnë skedarët e tekstit dhe mediave në biseda për të parandaluar prishjen e mundshme. Ky efekt shton një efekt
mjegullnajë
kur aplikohet, i cili mund të hiqet vetëm me një klikim të vetëm.

2) Fshi automatikisht median e memorizuar

Përdoruesit gjithashtu mund t'i mbajnë aplikacionet pa rrëmujë duke fituar më shumë kontroll mbi hapësirën e ruajtjes që përdorin aplikacionet. Aplikacioni do të ofrojë
cilësime të ndara për fshirjen automatike të mediave të ruajtura në memorie për bisedat, grupet dhe kanalet private
dhe një grafik të ri byrek për të vizualizuar më lehtë përdorimin e ruajtjes.

3) Përmirësoi mjetet e tij të vizatimit dhe tekstit

Telegram ka përmirësuar veglat e tij të vizatimit dhe tekstit në këtë version, duke shtuar gjerësi që ndryshojnë në mënyrë dinamike në vija gjatë vizatimit dhe tani duke zbutur skajet e linjave. Ndërkohë që mjeti i ri i turbullimit është i dobishëm, mjeti i pikas së syrit i lejon përdoruesit të jenë më të saktë kur zgjedhin ngjyrat.

4) Siguroni më shumë mjete personalizimi për të përshkruar imazhet

Përveç kësaj, do të ketë më shumë personalizim kur shtohen informacione në foto, si p.sh. fonte të ndryshme, madhësi të shkronjave, forma dhe madje mund të shtohen emoji të personalizuara të animuara. Dhe nëse kjo nuk do të mjaftonte, përdoruesit tani mund të zgjedhin lirisht një foto profili për kontaktet e tyre, duke ofruar një nivel edhe më të lartë të personalizimit. Mund t'u sugjeroni edhe një foto profili kontakteve tuaja, gjë që mund të jetë argëtuese.

5) Më shumë cilësime dhe funksione sigurie në grup

Përdoruesit do të marrin gjithashtu një shtresë shtesë mbrojtjeje me përditësimin, duke përfshirë një cilësim të ri fotografie të profilit, aftësinë për të fshehur listat e anëtarëve për bisedat në grup me më shumë se 100 anëtarë, madje edhe shtimin e animacioneve të përparimit për të treguar më mirë kur kaloni te mesazhet ose mesazhet e vjetra. në mes të bisedës. Foto.

6) Emoticon interaktive

Më në fund, emoji interaktive po marrin disa efekte të reja që mbushin të gjithë ekranin. Për më tepër, anëtarët premium duhet të shohin paketa të reja emoji.

Nëse nuk e keni provuar kurrë Telegramin, provojeni, është një përvojë që të hapë sytë në krahasim me aplikacionet e tjera të bisedës.


Lini një koment

Nuk u gjet asnjë koment.
Bëhuni njerëzit e parë që komentojnë këtë grup ose kanal