Shtëpi Bots Shkarko Download Telegram Group and DataBase Ndihmë


CEO i Telegram, Pavel Durov njoftoi planet e platformës për të prezantuar histori


Ideja e mediave kalimtare është një koncept i njohur në mediat sociale. Që kur Snapchat i bëri historitë të njohura, shumë platforma të tjera kanë eksperimentuar me veçori të ngjashme, duke përfshirë Twitter dhe YouTube. Së fundmi, CEO i Telegram Pavel Durov njoftoi planet e platformës për të prezantuar histori dhe tani ato janë në dispozicion për abonentët Premium. Edhe pse është e paqartë se kur përdoruesit e nivelit të lirë do të kenë akses në këtë veçori, Telegram ka konfirmuar se historitë tani janë drejtpërdrejt dhe mund të aksesohen duke klikuar ikonën + mbi listën e bisedave. Përdoruesit mund të shohin gjithashtu histori nga kontaktet e tyre dhe të gjejnë ngarkimet e tyre në menynë e tejmbushjes nën nëntitullin
Historitë e mia
.Telegram prezantoi histori bazuar në reagimet e përdoruesve dhe kërkesat për veçori që lidhen me përmbajtjen kalimtare. Platforma ka përfshirë shumicën e veçorive që i lidhim me historitë, së bashku me disa opsione ekskluzive që u japin përdoruesve më shumë kontroll dhe ndihmojnë Telegramin të dallohen. Për shembull, përdoruesit mund të zgjedhin se kush i shikon përditësimet e statusit të tyre dhe të krijojnë një grup miqsh të ngushtë që kanë akses në përditësime ekskluzive. Për më tepër, përdoruesit mund të vendosin histori në profilin e tyre, të ngjashëm me Pikat kryesore në Instagram.Karakteristikat unike të Telegram ngrenë pyetjen pse platformat e tjera nuk kanë zbatuar opsione të ngjashme për tregimet. Telegram i lejon përdoruesit të zhdukin historitë e tyre pas një periudhe të caktuar kohore, midis gjashtë dhe 48 orësh. Platforma ofron gjithashtu një opsion Video Messages që u mundëson përdoruesve të regjistrojnë histori duke përdorur të dy kamerat. Përdoruesit mund të ndajnë lidhje dhe të etiketojnë përdoruesit e tjerë gjithashtu në historitë e tyre.Pavarësisht mungesës së bujëve që rrethon përhapjen më të gjerë të veçorisë së tregimeve, cicërima e Telegram sugjeron që një njoftim do të pasojë sapo funksioni të bëhet i disponueshëm për të gjithë përdoruesit dhe të humbasë ekskluzivitetin e tij premium.


Lini një koment

Nuk u gjet asnjë koment.
Bëhuni njerëzit e parë që komentojnë këtë grup ose kanal